Moren dues àvies en dos incendis als seus domicilis, a Alcanar i Ripollet

Dues àvies van morir ahir al matí en dos incendis als seus domicilis, a Alcanar (Montsià) i Ripollet (Vallès Occidental).

El primer incendi es va originar pels volts de les deu del matí en una casa situada al carrer Font del Fumat de la urbanització Les Fonts d'Alcanar Platja, a Alcanar. Els bombers van apagar les flames en mitja hora i, quan van accedir al domicili, van trobar el cos sense vida d'una dona de 89 anys, que hauria mort per inhalació de fum. Segons va explicar el fill de la víctima, el sobreescalfament del comptador d'electricitat de la casa hauria provocat el foc i les flames s'haurien estès fins a la cuina, que va quedar practicament carbonitzada. Feia cinc anys que l'anciana, d'origen francès, vivia sola al domicili, tot i que el seu fill la visitava cada dia.

El segon incendi es va produir una hora i mitja després, cap a dos quarts de dotze del matí, en un àtic situat al carrer Maragall de Ripollet. El foc va cremar el menjador, però la resta del pis va quedar afectat pel fum i les altes temperatures. Els bombers van controlar les flames en vint minuts i, en entrar a l'àtic, van descobrir el cos d'una dona d'edat avançada, que tenia mobilitat reduïda i també hauria mort per inhalació de fum. Els veïns van apuntar que aquest foc també hauria estat provocat per un curtcircuit. Serà la investigació dels Mossos, però, la que determinarà les causes exactes dels dos incendis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.