Successos

Un detingut a Calafell per una plantació de cànnabis

La Guàrdia Civil i la Policia Local de Calafell van detenir una persona i van desmantellar una plantació il·legal de cànnabis en un habitatge unifamiliar de Segur de Calafell. La policia havia obert una investigació per la sospita que a l’habitatge hi havia una plantació de marihuana, fet que es va confirmar. En l’actuació policial es van confiscar 407 plantes de cànnabis, 200 grams d’haixix, 100 grams de marihuana i utensilis per al cultiu de la droga, com ara un dipòsit d’aigua de grans dimensions.

Un cop a dins de l’habitatge, els agents de la policia van confirmar que l’activitat il·legal s’havia distribuït en diferents estances: a la planta baixa s’hi feia la producció de cànnabis de manera industrial i rotativa amb làmpades transformadores, filtres, ventiladors i extractors. I, a la primera planta, s’hi havia instal·lat l’assecador de la droga.

El detingut va passar a disposició judicial, al jutjat d’instrucció número 4 del Vendrell, acusat de cultiu de droga, juntament amb el material confiscat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia