Successos

seguretat

Pineda redueix els robatoris del 35%

La detenció del lladre multireincident de Pinemar ha estat clau

El 38% dels fets denunciats són furts

Pineda de Mar fa un balanç positiu de la incidència delictiva en el municipi, que, en el cas dels robatoris amb força, s’ha reduït del 35% els darrers dotze mesos. Les dades facilitades en la darrera junta de seguretat local –amb la participació de tots els cossos policials– van constatar la davallada d’aquest delicte i, en general, de la resta d’incidències. En el marc de la junta també es va confirmar que la davallada havia estat tan significativa en bona part per la detenció del lladre multireincident que va actuar durant setmanes a la població, especialment a la urbanització de Pineda, el qual finalment va ser detingut i empresonat. Tot i això, fonts policials van informar ahir que l’home ja es troba en llibertat.

En el balanç dels Mossos d’Esquadra, els comandaments participants a la reunió van constatar la poca presència de delictes violents en el municipi i que el 38% dels fets denunciats són furts, considerats delictes menors. La junta local de seguretat va reunir membres de la Policia Local, Mossos, Guàrdia Civil, Bombers, la coordinadora de relacions del Departament d’Interior ambl’Administració Local i els regidors Javier Aguirre i Carme Aragonès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia