Successos

Successos

Atropella tres cops un home en una discussió, a Maçanet

Un helicòpter del SEM va traslladar la víctima en estat greu a l’hospital Trueta de Girona

Un veí va intentar aturar el conductor llançant-li un rajol

L’acusat va fugir i els Mossos l’estan buscant

Un alarmant episodi es va produir dijous a Maçanet de la Selva, on un home va haver de ser hospitalitzat després que un altre ciutadà amb qui s’estava barallant li passés tres vegades per sobre amb un vehicle. Els cossos d’emergències van rebre l’avís a les set de la tarda. Els fets van tenir lloc al carrer Sant Miquel de la urbanització Montbarbat, on diversos testimonis van presenciar la situació. Segons van informar fonts pròximes al cas, la víctima i l’agressor van iniciar una forta discussió en ple carrer. Va ser aleshores quan un dels dos homes que s’estaven enfrontant va acabar passant fins a tres vegades, i de manera intencionada, per sobre l’altre veí amb un automòbil. La víctima, com a conseqüència, va quedar ferida a terra. L’agressor va fugir a continuació al volant d’aquest cotxe. Mentre escapava un veí va intentar aturar-lo llançant-li un rajol, si bé aquesta acció no va aconseguir impedir que s’evadís. També mentre marxava, el conductor va donar amb el turisme un cop a un altre home, que en el seu cas va resultar il·lès.

En parador desconegut

A la zona hi van acudir diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels bombers, una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), així com un helicòpter medicalitzat. Els sanitaris van atendre in situ la víctima, que va ser evacuada posteriorment amb l’helicòpter fins a l’hospital Josep Trueta de Girona. L’home va ingressar al centre sanitari en estat greu. Presentava lesions importants a la cama, tot i que no es tem per la seva vida. D’altra banda, els Mossos continuaven ahir la recerca de l’agressor, a qui ja tenen identificat. L’autor dels fets seguia en parador desconegut i, a l’hora de tancar aquesta edició, no s’havia aconseguit encara la seva localització i arrest.

LES DATES

15.06.17
Els efectius d’emergències
van rebre el senyal d’alerta per l’agressió pels volts de les set de la tarda.

LA XIFRA

2
dotacions
dels bombers, els Mossos d’Esquadra, una ambulància del SEM i un helicòpter van actuar en el servei.
16.06.17
Els agents
dels Mossos ja tenien identificat el presumpte responsable dels fets i es continuava ahir la seva recerca.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia