Successos

Successos

L’acusat de trossejar el veí va buscar una maleta grossa

Un policia declara que van rebre una trucada d’una confident que els va posar sobre la pista del crim

Una de les germanes de l’acusat de matar i esquarterar un home a Lleida el 26 de juny del 2011, va declarar ahir en el judici que si el seu germà va abandonar el país va ser perquè havia rebut una carta d’expulsió, no perquè fos un criminal. Ella i la seva parella (que està acusat d’encobriment) van acompanyar el presumpte homicida a l’aeroport. “El meu germà em va dir que abans que l’expulsessin com un animal, marxava”, va dir.

Els agents de la Guàrdia Urbana de Lleida que van declarar ahir van explicar que, setmanes abans dels fets, l’acusat i la víctima havien discutit i s’havien amenaçat al carrer. Segons els policies, quan van intentar separar-los els dos protagonistes de la batussa, tots dos de nacionalitat dominicana, van dir que ja ho arreglarien “com a homes”.

Un dels agents de la secció d’investigació va relatar que una confident llatina li va trucar el 4 de juliol per dir-li que la germana de l’acusat del crim anava dient pel barri que el seu germà estava treballant a Mollerussa però que ella creia que havia fugit a la República Dominicana. El policia manté que també li havien dit que l’acusat havia demanat una maleta de grans dimensions i que també havia mostrat interès per aconseguir una serra. En aquest sentit, els metges forenses relaten que l’esquarterament del cadàver es va fer amb tres eines diferents: una serra, una destral i un ganivet de fulla llisa, depenent de la part del cos. Aquests mateixos forenses també han establert que la persona havia mort entre 36 hores i deu dies abans de trobar els primers òrgans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia