Successos

Dos detinguts per haver ideat un joc per vendre droga

Els Mossos van descobrir els fets a Lloret

A través d’una aplicació de missatgeria instantània, informaven que el venedor aniria de Mario Bros i proposaven als compradors el repte de trobar-lo

La vestimenta del clàssic personatge de videojoc Super Mario Bros era utilitzada per un traficant per cridar l’atenció de clients, a Lloret de Mar. L’acusat i un seu còmplice havien dissenyat un joc per vendre la droga a la via pública. Un dels investigats és un jove de 28 anys, de nacionalitat portuguesa i veí de Piera, que va ser detingut el 30 de juny. Dos dies després va tornar a ser arrestat pels mateixos fets, juntament amb un home de 33 anys d’origen anglès. La situació va ser descoberta pels Mossos d’Esquadra de Blanes. Feien un patrullatge de paisà a la zona lúdica de Lloret, quan van observar un vianant vestit de Super Mario Bros. Portava una samarreta amb el seu nom i el logotip, una gorra i un bigoti idèntic al del personatge.

Als agents els va cridar l’atenció el fet que mostrés el contingut d’una bossa als turistes. Oferia droga a les persones que se li acostaven i a una va acabar venent-li marihuana. Els policies, immediatament, el van interceptar i escorcollar. Li van trobar vuit bossetes de plàstic que contenien marihuana, una bossa amb 25 cabdells de la mateixa substància, 15 pastilles i 315 euros.

Els Mossos van descobrir que el detingut feia servir una aplicació de missatgeria mòbil per oferir droga. Anunciava que aquella nit aniria caracteritzat com el personatge d’un videojoc pels carrers de Lloret, de manera que els compradors interessats l’havien de buscar i localitzar per obtenir la mercaderia. L’acusat va passar a disposició del jutjat de Blanes, que va ordenar la seva llibertat amb càrrecs.

Dos dies després, però, va reincidir. En aquesta ocasió anava acompanyat d’un ciutadà anglès, que també va ser detingut. El 2 de juliol, a mitjanit, una patrulla va veure’ls sortir d’un cèntric hotel de Lloret. Duien una maleta i vigilaven si algú els seguia. Els agents van reconèixer un dels homes, ja que anava parcialment disfressat del mateix personatge de ficció. Els policies els van aturar quan es disposaven a pujar a un cotxe. Portaven 702 comprimits d’èxtasi, 107 ampolletes i tubs de líquid, 781 grams de marihuana i cabdells, 77 grams de cocaïna, bosses de precinte, una pipa de vidre, tires reactives i 125 euros. La droga comissada estava valorada en 21.126 euros. Els detinguts, un d’ells amb antecedents, van passar el dia 3 a disposició judicial i van quedar en llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia