Successos

Tribunals

Els pares de les víctimes de l’accident de l’inflable de Caldes estudien imputar administracions per “greus anomalies”

Encarreguen un informe tècnic per determinar errors en seguretat, vigilància i llicències

L’acusació particular, que representa les famílies de les víctimes de l’accident de l’inflable de Caldes de Malavella (Selva) del 7 de maig, investiga si les administracions competents van actuar de forma negligent i van cometre “greus anomalies”.

L’advocat Carles Alabau ha detallat que han encarregat un informe tècnic per determinar quins errors es van cometre en seguretat, vigilància i manca de llicències. Si es dona el cas, anuncien que podrien sol·licitar que s’ampliïn les imputacions a administracions (ajuntament o Generalitat) com a responsables penals o civils.

Aquest dimarts declaren al Jutjat d’instrucció 2 de Santa Coloma de Farners les famílies de les víctimes. L’advocat dels propietaris del restaurant Mas Oller, Carles Monguilod, insisteix amb què es va tractar d’un “accident imprevisible” i recorda que a hores d’ara encara no se sap què va provocar el sinistre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia