Successos

municipal

civisme

Els actes vandàlics a parquímetres de Calella costen 26.500 euros

L’empresa pública de gestió de la zona blava de Calella, Gestvia, ha hagut de fer una inversió de 26.500 euros en la reparació de setze parquímetres que van ser objecte de destrosses a mitjan juny. En tan sols una nit, la del 12 al 13, una persona o més va inhabilitar les màquines introduint-hi àcid i silicona i a totes hi va deixar un missatge: “El carrer és de totes.” El govern local, del PDeCAT i el PSC, ha condemnat l’acció i ha anunciat que es personarà com a acusació particular en la denúncia que presentarà Gestvia.

Segons fonts municipals, durant el matí del 13 de juny l’empresa va recuperar catorze de les setze màquines, “en algunes només el servei amb monedes”. Dues màquines van ser “molt greument danyades a causa de l’àcid, i va ser necessari substituir-les per dos nous equips”, i també es van haver de substituir set lectors de targetes bancàries i diversos elements addicionals. Gestvia està ultimant un nou sistema a les zones blaves que ja no demanarà als usuaris col·locar el tiquet al parabrises del cotxe perquè els agents controlaran l’aparcament des d’un dispositiu PDA.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia