Successos

Baralla a Cadaqués a cops de bombona de butà i cinturó

Un noi va resultar ferit, si bé no va voler presentar cap denúncia pels fets

Una baralla multitudinària a cops de bombona de butà i cinturó va tenir lloc ahir a Cadaqués. La policia local va rebre l’avís a través del telèfon d’emergències, 112, pels volts d’un quart de set de la matinada. Quan els efectius van arribar al lloc de la disputa, al carrer Miquel Rosset, van localitzar un grup de cinc o sis joves que es barallaven. Abans que marxessin corrents, els agents van presenciar que un d’ells tenia la intenció de llançar una bombona de butà contra un altre. Quan va veure els policies, però, la va deixar anar a terra i va fugir. Un altre dels joves participava en la baralla amb un cinturó. Tots van marxar corrents i a la zona hi va quedar un noi ferit, que no va voler presentar cap denúncia ni identificar els implicats en la baralla.

Poca estona després, cap a les set del matí, els agents van rebre un altre avís. En aquesta ocasió d’una noia que, sota els efectes de les begudes alcohòliques, colpejava portes de cases, estava molt alterada i no deixava descansar els veïns. Van intentar calmar-la almenys durant 45 minuts, però no va ser possible. La noia, que tampoc es volia identificar, va acabar agredint tres policies, que van patir lesions lleus com ara rascades. Per aquest motiu va ser detinguda com a presumpta autora d’un delicte d’atemptat a agents de l’autoritat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.