La policia local identifica un jove que feia pintades en un vagó de tren a Picamoixons

Els fets es van produir cap a un quart de dues del migdia, quan una patrulla de la policia local que circulava per la zona de l'estació de Renfe, a Picamoixons, va observar que un grup d'entre cinc i sis joves estaven fent pintades en un vagó de tren que estava estacionat en una de les vies.

El grup d'adolescents, que es van adonar de la presència dels agents, van emprendre la fugida, però els guàrdies van poder aturar un dels nois, un jove de 16 anys i veí de Valls, que hauria actuat amb la complicitat de cinc companys seus. El jove va ser informat pels agents de la infracció que suposava l'acció que havia comès i les diligències del cas van ser lliurades a la fiscalia de menors.

Un conductor sense carnet i sense assegurança

La policia local va interceptar dimarts, a la una del migdia, el conductor d'un Ford Mondeo que conduïa sense carnet i sense assegurança del vehicle.

Els fets van passar al carrer de Sant Benet, de Valls, on els agents van aturar el conductor i el van identificar. Després de comprovar que el jove, de 26 anys, veí d'Alcover i de nacionalitat espanyola, no tenia carnet, també li van reclamar l'assegurança del vehicle, i tampoc en disposava.

La policia local va obrir diligències penals per aquest fet, i la setmana vinent el conductor infractor serà citat per a un judici ràpid. El vehicle que conduïa va ser immobilitzat per la policia local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.