Successos

Mor ofegat a Deltebre i la festa major se suspèn

Un home de 29 anys va morir ofegat ahir a la matinada al riu Ebre, a Deltebre, a la zona del pont Lo Passador, que uneix la població amb Sant Jaume d’Enveja. La víctima era veí del municipi i estava amb amics i familiars en caure a l’aigua per motius que no s’han concretat. Els Bombers van rebre l’avís cap a les dues de la matinada i es van activar quatre dotacions terrestres i una de subaquàtica. També s’hi van desplaçar tres ambulàncies, efectius dels Mossos i una unitat d’intervenció psicològica de la Creu Roja, a més d’una embarcació particular que també es va sumar a la recerca del jove. Cap a les tres de la matinada es va localitzar el cos del noi sense vida sota l’aigua.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, va lamentar els fets i va explicar que l’Ajuntament ha decidit suspendre els actes previstos per a la festa major del municipi en senyal de dol per l’accident. Soler, que es va desplaçar al lloc dels fets en tenir coneixement de la situació, va relatar: “Durant la nit hi havia la mínima esperança que el poguéssim trobar en vida.” “A mesura que anava passant el temps vam veure que tot prenia el seu efecte tràgic”, va comentar. La conseqüència directa va ser l’anul·lació dels actes de la festa de diumenge –que de fet es clausurava ahir mateix– i quedava pendent decidir sobre la tarda de bous d’avui.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia