Successos

municipal

seguretat

Torredembarra avança accions de seguretat

El consistori agilitza la seva aplicació a causa dels últims fets viscuts a Catalunya

L’Ajuntament de Torredembarra ha decidit agilitzar l’aplicació d’un seguit de mesures per millorar les zones de vianants a la vila. Aquests canvis estan pensats per garantir la seguretat dels vianants i potenciar el teixit comercial: “Arran de la situació actual i dels últims fets ocorreguts en territori català, a més de la festa major de Santa Rosalia, han fet avançar-ne l’aplicació”, va explicar l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira.

Algunes d’aquestes actuacions seran que el pas rondat del carrer de Francesc Moragas al carrer de Gibert a través del carrer d’Antoni Roig quedarà definitivament tallat al trànsit; es mantindrà l’accés al carrer d’Antoni Roig a veïns autoritzats i per a operacions puntuals de càrrega i descàrrega; el carrer de Francesc Moragas únicament permetrà l’accés als propietaris dels pàrquings privats, persones amb mobilitat reduïda i càrrega i descàrrega, i la plaça de Mn. Joaquim Boronat quedarà tancada a la circulació. Les limitacions es faran amb elements físics decoratius, com ara jardineres i d’altres. Aquestes mesures també s’aplicaran al barri de Baix a Mar, on hi havia restriccions que es complementaran amb la instal·lació d’elements físics que impossibilitaran l’accés fora de les hores permeses. A més, a la zona del passeig marítim es posaran també elements decoratius als seus vorals per així diferenciar la circulació de vehicles de la de vianants –incrementant-ne la seguretat–. Els treballs començaran durant els últims dies de setembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.