Successos

Dos morts en un xoc entre dos cotxes entre Manlleu i Torelló

Hi ha tres persones més ferides en l’accident, una en estat crític

Dues persones van morir i una altra va acabar ferida críticament ahir al vespre en un xoc frontal entre dos turismes a la carretera de la Miranda entre Manlleu i Torelló. Segons va informar el Servei Català de Trànsit, de resultes de l’accident també hi hauria dues persones ferides menys greument. Tots els ferits van ser traslladats pel Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’Hospital Universitari de Vic.

L’accident va tenir lloc cap a un quart de vuit del vespre, quan dos cotxes haurien xocat frontalment en el punt quilomètric número 3 de la carretera B-5224 per causes que ahir al tancament d’aquesta edició encara no havien transcendit.

Quatre dotacions dels Mossos d’Esquadra, sis del SEM i cinc dels Bombers es van desplaçar fins al lloc del sinistre, que va obligar a tallar la carretera en ambdós sentits de la marxa. Es va desviar el trànsit per la carretera C-37.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia