Successos

Successos

Mor el ferit crític de l’accident de Manlleu, un noi de 18 anys

El xoc entre dos vehicles va passar anit a la carretera BV-5224, que uneix Manlleu amb Torelló, a Osona

Han perdut la vida tres persones, entre elles una menor, i dues han quedat ferides

El ferit crític en l’accident de trànsit entre dos vehicles que va tenir lloc ahir al vespre a la carretera BV-5224, que uneix Manlleu amb Torelló, a Osona, ha mort a l’Hospital de Vic, segons ha confirmat el Servei Català de Trànsit. Amb aquest, un veí de 18 anys de Torelló, són tres el nombre de persones que han perdut la vida en el sinistre. Les altres dues són un veí de Torelló de 20 anys i una menor. En aquest sinistre també van resultar ferides de poca gravetat dues persones més, que també van ser evacuades al centre hospitalari de la capital d’Osona. Els fets van tenir lloc cap a un quart de vuit del vespre a l’altura del quilòmetre tres de la BV-5224, que pertany al municipi de Manlleu.

Quatre dotacions dels Mossos d’Esquadra, set del SEM i cinc dels Bombers de la Generalitat van actuar al lloc del sinistre, que va obligar a tallar la carretera en ambdós sentits de la marxa fins a les 2.35 hores de la matinada



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.