Alçat el secret de sumari del «cas Polop»

L'alçament es produeix dos mesos després de la primera detenció relacionada amb l'assassinat d'Alejandro Ponsoda

La jutgessa instructora del cas Polop ha decidit alçar el secret de sumari en la causa oberta per l'assassinat a tirs, en 2007, del llavors alcalde de Polop, Alejandro Ponsoda, que ha dut a la detenció del substitut de la víctima al capdavant del consistori, Juan Cano. L'alçament es produeix dos mesos després de la primera detenció, el 5 de novembre de 2009, relacionada amb el cas.

D'ençà de llavors, han sigut arrestades set persones per la seua presumpte implicació en la mort de Ponsoda: un empresari de Polop i el gerent d'un club d'alternar, ambdós en presó provisional sense fiança, i tres persones més, dos d'elles de nacionalitat txeca —als quals la investigació assenyala com els presumptes autors materials del crim— que també romanen en presó provisional, comunicada i sense fiança, imputades per un delicte d'assassinat. Juan Cano va ser detingut per la seua presumpta implicació en la mort del seu antecessor com a alcalde de Polop el passat 24 de novembre. La jutgessa va ordenar el seu ingrés en presó provisional, comunicada i sense fiança, dos dies després.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.