Governació retira l'emergència per neu en l'interior de la demarcació de València

Obertes al trànsit les tres carreteres que aquest matí encara continuaven tallades pel gel i la neu

La conselleria de Governació, a través del Centre de Coordinació d'Emergències (CEE) ha retirat a les 15 h de hui l'emergència situació 1 per neu en les comarques dels Serrans, el Racó, la Vall d'Aiora i Requena i Utiel. A més, ha rebaixat la situació d'emergència 1 a O, en les comarques de l'interior de la demarcació de Castelló, concretament a la dels Ports, l'Alt Maestrat, el Baix Maestrat, l'Alcalatén, l'Alt Millars i l'Alt Palància.

Governació ha comunicat que ja s'han obert al trànsit les tres carreteres que es trobaven tallades aquest matí, però que encara hi ha que circular amb cadenes en desset vies de la demarcació de Castelló. En altres 35 es recomana circular amb molta precaució a causa del gel.

El CCE manté el Procediment d'Actuació front al Risc de Nevades fins que la situació torne a la normalitat en les comarques de l'interior de la demarcació de Castelló.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.