Accepta 23 anys de presó per haver robat a quatre prostitutes de carretera, de les quals en va violar una

Un home de nacionalitat magribina, de 36 anys, es va conformar ahir a l'Audiència de Barcelona amb una condemna de vint-i-tres anys i mig de presó després d'acceptar que havia robat amb violència a quatre prostitutes de carretera, a més d'abusar sexualment d'una d'elles. En vista del reconeixement de l'autoria d'aquests assalts, la fiscalia li va rebaixar quinze anys la pena de presó sol·licitada.

La primera agressió es va produir a final de febrer del 2008, quan Mohamed El Amri va assaltar una noia estrangera que era al punt quilomètric 680 de l'N-II, al terme municipal de Palafolls. Amenaçant-la amb un ganivet, l'acusat li va prendre la bossa, on duia 180 euros, un mòbil i un MP3, i després va fugir. Quatre mesos després, el juny de fa dos anys, el processat va tornar a assaltar la mateixa noia i posant-li el ganivet al coll li va dir: «Dóna'm els diners o et mato», i li va prendre altre cop 180 euros, un mòbil i un MP3. La segona prostituta assaltada, també el juny del 2008, era a la carretera GI-512, a l'altura de Fogars de la Selva. L'acusat li va donar diversos cops i la va punxar amb un ganivet al coll i al tòrax, alhora que li prenia 380 euros. Un mes després, al juliol, va tornar a la carretera GI-512, a Fogars de la Selva, i amb el mateix modus operandi va robar a la tercera noia, a qui va prendre 500 euros i dos mòbils. La darrera i quarta víctima va ser assaltada quatre dies després, a l'N-II, al terme de Palafolls. Esgrimint el ganivet, l'home va agafar la noia, la va arrossegar per terra cap a una zona boscosa i la va violar. Després li va robar 200 euros. Per cada un dels cinc delictes de robatori, la fiscal va demanar que sigui condemnat a tres anys i mig de presó, i per l'agressió sexual, a sis anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.