Successos

Mor en ser envestit per un cotxe a Sant Joan les Fonts

Un conductor surt de la via, atropella una mare i el seu fill i impacta en una marquesina d’una parada d’autobús

Un dramàtic accident es va produir ahir a Sant Joan les Fonts. El conductor d’un vehicle tot terreny de color blanc va sortir de la via i va envestir una dona i el seu fill, els quals en aquell moment anaven caminant per la vorera. Els fets van tenir lloc a l’altura del punt quilomètric 86 de l’N-260. En concret, el cotxe circulava per un carrer paral·lel a la carretera, separat d’aquesta per una estreta zona verda. Com a conseqüència de l’atropellament, el fill, de 33 anys, va perdre la vida i la mare, de 55, va rebre ferides de caràcter greu i va ser traslladada a l’hospital Josep Trueta de Girona. Per la seva banda, el noi que anava al volant del cotxe també va ser atès pels serveis mèdics. Es tracta d’un jove de 23 anys que va ser evacuat a l’hospital d’Olot en estat menys greu –presentava un cop al tòrax–. El conductor, després del doble atropellament, va continuar la trajectòria amb l’automòbil i va impactar contra la marquesina d’una parada d’autobús, la qual està situada ja a sobre de l’espai verd que hi ha a l’altura de la urbanització de la Roureda (quan va passar l’accident, el noi i la mare eren just a tocar d’on hi ha aquesta marquesina, que va quedar molt malmesa).

Els cossos d’emergències van rebre l’avís del sinistre quan faltaven pocs minuts per dos quarts de set del vespre. En les tasques de gestió de l’accident hi van treballar cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, dues patrulles dels Mossos d’Esquadra i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). El jove que va perdre la vida va haver de ser excarcerat de la ferralla amb eines mecàniques pels efectius dels bombers.

42 víctimes mortals

Des de principis d’aquest any han perdut la vida almenys 42 persones en accidents de trànsit a la xarxa viària de les comarques gironines. El sinistre d’ahir és el segon atropellament mortal que s’ha hagut de lamentar a la demarcació en menys d’un mes. El 30 d’octubre passat, una vianant va perdre la vida després de ser atropellada de manera accidental per un camió al carrer del Rufo de Sant Feliu de Guíxols.

LA XIFRA

33
anys
tenia el noi que va resultar mort a causa de l’atropellament a la carretera N-260, a l’altura del quilòmetre 86.

LA DATA

24.11.17
Els cossos d’emergències
van rebre l’avís del sinistre poc abans de dos quarts de set del vespre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia