Successos

Successos

Uns lladres matussers entren a robar al pavelló de Bordils

Van fer destrosses a tort i a dret per buscar diners dins dels armaris i despatxos

Van intentar obrir la caixa forta però se’ls va trencar el martell i s’els va incendiar la màquina radial

Uns lladres van entrar a robar ahir de matinada al pavelló municipal Blanc-i-verd de Bordils. Van fer malbé un munt de portes i material, però no es van endur diners perquè no n’hi havia. Els fets es van descobrir ahir de bon matí, quan els serveis de neteja van arribar a les instal·lacions i es van trobar la porta principal esbotzada. Molt probablement hi van fer servir una pota de cabra, que a còpia de força els va facilitar l’accés a les instal·lacions. Un cop dins, van fer destrosses a tort i a dret per localitzar diners. Van malmetre fins a cinc portes i dos armaris on es guarda el material d’infermeria. L’objectiu era obrir fos com fos tot allò que estava tancat amb pany i clau, no fos cas que, al darrere, s’hi amagués un gran suma de diners. Com que no en trobaven, finalment ho van intentar amb la caixa forta. Per obrir-la, els delinqüents anaven previstos d’una serra mecànica radial i un martell. Però no comptaven amb el fet que la caixa es resistiria, fins al punt que es va trencar el martell. Van intentar-ho amb unes peses, però tampoc. Finalment van començar a tallar-la, però el model que tenen a les instal·lacions esportives de Bordils està reforçat amb formigó i va resultar impenetrable. Tant és així que l’aparell se’ls va incendiar i va començar a cremar dins del despatx. Els lladres van agafar el primer que van tenir a mà, i no va ser cap altra cosa que lleixiu i productes de neteja. Tot i que també ho van intentar amb un extintor, que segons com el van deixar és evident que el van fer servir. Però el que no sabien els lladres és que a dins només hi havia xavalla. I si l’haguessin aconseguit obrir s’haurien endut una gran decepció.

En vista de l’èxit, els lladres finalment van anar a buscar un altre botí. Es van endur dos ordinadors portàtils, una càmera de vídeo digital i un projector. A banda del valor del material sostret, també s’haurà de fer front a les despeses de reposició de les portes trencades i d’altres trencadisses.

LA XIFRA

2
ordinadors
portàtils, un projector i una càmera de vídeo es van endur els delinqüents del pavelló Blanc-i -verd


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.