Successos

valls

Mor el cuiner Àngel Solé en un accident de trànsit a la C-37

El cuiner vallenc i propietari dels restaurants Ca l’Àngel i El Petit Cup, Àngel Solé Guasch, va morir ahir en un accident de trànsit ocorregut pels volts de les set del matí, quan la furgoneta que conduïa va xocar contra un camió en un tram urbà de la carretera C-37, al final del polígon industrial, davant l’empresa Monix i la cruïlla del carrer Basters. Per causes que es desconeixen, el camió, que circulava en direcció al Pla de Santa Maria, va fer un gir inapropiat i va impactar contra la furgoneta, fet que va causar la mort de Solé. El conductor del camió, que va passar a disposició judicial, va donar negatiu en les proves d’alcoholèmia i drogues.

Solé, de 48 anys, era un conegut restaurador de Valls. Entre les mostres de condol que ahir es van publicar a Twitter, les de diverses colles castelleres i la de l’alcalde de Valls, Albert Batet: “Un accident maleït ens deixa sense un gran vallenc, un gran amic i una bona persona.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia