Successos

Successos

Assalta una casa i lliga dues dones grans, una d’elles ferida, als Hostalets

El lladre és un home que anava encaputxat, parlava en català, duia un pal amb el qual va colpejar una de les dones i es va endur uns 300 euros

Assalt violent en ple dia en una casa dels Hostalets d’en Bas i amb dues dones grans com a víctimes, una de les quals va haver de ser traslladada a l’hospital d’Olot per culpa del cop de pal que li va ventar l’assaltant.

Eren quarts de dotze del migdia quan un home, que duia gorra i es tapava el rostre amb un tapaboques de color negre i armat amb un pal (una mena de pota de cabra) es va introduir en un habitatge, al carrer Vic, aprofitant que la porta del garatge estava oberta. A dins del garatge va trobar una de les dones, que són cunyades i viuen a la casa, i li va ventar un cop de pal al cap; ella duia els rul·los posats, els quals li van aturar una mica el cop. Després de l’agressió, que va causar ferides a la dona, la va obligar a pujar fins al pis de dalt, on hi havia la seva cunyada, també d’edat avançada. Un cop allà, l’assaltant, que parlava en català, va exigir que li entreguessin diners. Va aconseguir tres-cents euros que una de les dones tenia en la seva bossa de mà.

Abans de marxar, el lladre va lligar les dues dones amb un cable d’un electrodomèstic que va agafar de la mateixa casa.

Les dues cunyades van estar lligades durant una mitja hora fins que va arribar l’home de la casa, marit d’una de les dones i germà de l’altra. Llavors les va deslligar i va alertar emergències. La dona que havia rebut el cop de pal va ser traslladada fins a l’hospital d’Olot, on ahir al vespre continuava ingressada.

Immediatament després de tenir coneixement de l’assalt, els Mossos van donar avís a totes les comissaries i a les policies de la zona i van posar controls a les carreteres de la Garrotxa i als accessos a la comarca des del túnel de Bracons per intentar interceptar l’assaltant. Almenys en un primer moment es desconeixia amb què havia fugit del nucli dels Hostalets i si tenia algun vehicle o un còmplice que l’esperés. Els Mossos estan recollint informació per intentar trobar testimonis que haguessin vist el sospitós o càmeres que hagin pogut captar la seva fugida. Ahir a la nit no hi havia constància de cap detenció.

LA DATA

15.01.18
es va perpetrar
un assalt violent en ple dia en una casa dels Hostalets d’en Bas.

LA XIFRA

2
dones,
cunyades, van ser les víctimes i el lladre les va deixar lligades.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.