Successos

La passatgera d’un cotxe mor en un xoc frontal a l’N-260 a Llançà

La víctima, la primera a les carreteres gironines d’aquest any, era una dona francesa veïna de Llançà

Un turisme atropella un vianant a Bordils

Una dona francesa de 66 anys veïna de Llançà, Annie Ruiz, va morir ahir de resultes d’un accident, el xoc de cara de dos turismes, a la carretera N-260 dins del terme municipal de Llançà. L’accident va passar pels volts d’un quart de nou del matí a l’altura del quilòmetre 20 de la carretera N-260, dins el terme municipal de Llançà, i els vehicles implicats van ser un Seat Córdoba, que circulava en direcció a Figueres, i un BMW, que anava en direcció a França. Per causes que s’investiguen però que podrien ser per una distracció d’un dels conductors, un dels cotxes va envair el carril contrari i va anar a xocar frontalment amb l’altre cotxe. De resultes de l’impacte va morir la passatgera davantera del Seat Córdoba, mentre que el conductor, un veí de Llançà de 65 anys, va quedar ferit greument i va ser traslladat en helicòpter fins a l’hospital Josep Trueta de Girona. El conductor del BMW, que presentava ferides catalogades com a menys greus, va ser traslladat amb ambulància fins a l’hospital de Figueres. Mentre s’auxiliaven els ferits i es retiraven els vehicles afectats, la carretera es va tallar al trànsit en els dos sentit de la circulació. La policia local de Llançà es va ocupar de regular el trànsit i els Mossos d’Esquadra, d’elaborar l’atestat. El tall va durar fins a dos quarts de deu, quan es va començar a donar pas alternatiu. Els bombers també van haver d’intervenir en la gestió de l’accident i la neteja de la calçada.

Aquest accident és el primer sinistre viari mortal a les comarques gironines. El passat 11 de gener un accident als túnels de Bracons, a Osona, però no gaire lluny del límit de comarca amb la Garrotxa, va costar la vida a un veí de les Planes d’Hostoles: Ramon Vila Ramos, de 41 anys, que conduïa un Renault Twingo que va xocar amb un camió que traginava porcs.

Traumatisme cranial

D’altra banda, un home de 35 anys, de nacionalitat marroquina, va resultar ahir ferit en un atropellament a Bordils. Els fets van passar pels volts de tres quarts de set del vespre al quilòmetre 26 de la C-66, quan l’home va ser envestit per un turisme Smart. Fins al lloc dels fets es van desplaçar sanitaris del SEM i quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra. L’home va ser intubat i traslladat d’urgència a l’hospital Josep Trueta de Girona amb un traumatisme cranioencefàlic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia