Els catorze Boixos Nois detinguts pels Mossos tenien un arsenal d'armes

L'operació dels Mossos contra els Casuals, la branca més violenta dels Boixos Nois, va acabar dimecres amb la detenció de catorze membres de la facció més radical de seguidors del FC Barcelona acusats dels delictes d'associació il·lícita, tràfic de droga i extorsió. Durant l'operació, que va tenir lloc aquest dimecres al matí de manera simultània en una quinzena de domicilis i establiments de Barcelona i la seva àrea metropolitana, els Mossos van trobar un «arsenal d'armes» propietat dels detinguts, segons van explicar fonts properes al cas. Entre d'altres, els agents van intervenir armes de foc, ganivets i bats de beisbol, alguns dels quals amb l'escut del club. També es va localitzar una màquina per poder premsar la droga.

Entre els detinguts hi ha Antoñito, un dels joves implicats en les amenaces de mort al president del FC Barcelona, Joan Laporta, i almenys un dels jugadors del Bada Bing condemnat per haver agredit els jugadors del Rosario Central el gener de 2009 a Barcelona. El cas es troba sota secret de sumari per ordre del jutjat d'instrucció número 3 de Gavà, que s'encarrega de la causa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.