L'exalcalde de Polop nega la seua participació en l'assassinat del seu predecessor

Juan Cano presta declaració a petició pròpia davant la titular del jutjat de primera instància i instrucció núm.2 de la Vila Joiosa

L'exalcalde de Polop, Juan Cano, ha negat hui davant la jutgessa la seua participació en la mort del seu antecessor en el càrrec, Alejandro Ponsoda, segons ha explicat el lletrat d'un dels imputats, Alberto Dapena, durant un recés en la declaració de Cano, celebrat a les 13 hores. El lletrat ha manifestat que durant les primeres dues hores i mitja de la compareixença de Juan Cano, aquest ha negat els fets i ha donat resposta «amb coherència i rotunditat» i «en un to de col·laboració», a les preguntes de la instructora, mostrant-se «psicològicament molt sencer».

Cano presta declaració a petició pròpia per la seua presumpta implicació en l'assassinat davant la titular del jutjat de primera instància i instrucció núm. 2 de la Vila Joiosa. Però a més, la passada setmana, el jutjat núm.3 també va obrir diligències per un presumpte delicte de suborn relacionat amb la trama urbanística del cas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.