S'emporten 11 tones de coure a Sant Gregori amb el camió que havien robat a Vidreres

Els lladres que van robar dimarts a la nit un camió a Vidreres que posteriorment va ser localitzat a Valls el van fer servir per saquejar una empresa de Sant Gregori. Els fets es van produir dimecres a la matinada, quan els lladres van entrar al Parc Industrial Sant Gregori i, malgrat les mesures de seguretat, van poder forçar quatre naus del polígon on hi ha l'empresa Construccions TAU, la bugaderia Remei i l'UTE Cat Tercer Carril, de la qual formen part les empreses Cobra i Electrén. En aquesta última nau, els lladres es van endur set bobines de coure d'11 tones i material per a la construcció del TAV, valorat en 17.600 euros.

La seqüència del robatori va començar a Vidreres, on els lladres es van endur un camió de l'empresa Achon. Posteriorment, amb aquest vehicle van accedir al Parc Industrial Sant Gregori destrossant l'accés d'una parcel·la que hi ha al costat del polígon. Forçant la porta, els individus van poder accedir a la nau de l'UTE Cat Tercer Carril i van carregar el material que hi havia emmagatzemat al local. Paral·lelament, també van forçar les portes de tres naus més del costat, però no es van endur res. Un cop van acabar de carregar el camió, els lladres van fugir en direcció a Valls, on van transportar la càrrega a un altre camió, i van abandonar el vehicle robat de Vidreres. Amb el nou camió, els lladres es van dirigir a una nau d'un polígon de la Selva del Camp, on van descarregar el material robat a Sant Gregori. Però ho van fer amb tanta mala traça que una de les bobines va anar a petar contra la paret i va fer un forat. El veí d'aquesta nau va enxampar els lladres i va trucar a la policia. L'operació policial va acabar amb la detenció dels lladres i la recuperació del material robat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.