S'incendia una nau a l'Arboç, sense que causi danys personals

La nau de l'empresa Catalana de Residus SL situada al polígon Foix de l'Arboç (Baix Penedès) va quedar ahir a la tarda completament calcinada. Els bombers van rebre l'avís que hi havia una columna de fum negre que provenia del polígon Foix a 3/4 de 5 de la tarda. Fins a 14 dotacions de bombers es van desplaçar al lloc dels fets. Per la seva banda, els Mossos d'Esquadra també s'hi van desplaçar i van acordonar la zona per motius de seguretat.

Les causes de l'incendi, que va cremar completament l'interior de la nau, encara es desconeixen. Afortunadament, a dins del recinte no hi havia cap treballador, sinó que només hi havia dos camions, que van quedar totalment calcinats, a més de diversos materials. L'empresa Catalana de Residus SL utilitzava la nau, situada al número 10 del carrer Tallers, per emmagatzemar-hi residus tòxics i dissolvents, que són els que van provocar diverses explosions durant l'incendi. Tot i això, les flames no es van estendre a les naus properes del polígon. Quan passaven 7 minuts de les 7 de la tarda, els bombers van donar l'incendi per controlat però no extingit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.