Els Mossos detenen a Constantí dos veïns que venien droga en un bar

Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres a Constantí dues persones acusades de vendre droga al bar que regentaven al municipi. Els dos detinguts, de 35 i 40 anys, havien provocat queixes de diferents veïns del municipi, que havien explicat a la policia local de Constantí les seves sospites sobre la venda d'haixix a l'establiment. Els denunciants fins i tot van concretar que els propietaris del bar guardaven la droga a la cuina i al darrere de la barra del bar.

Agents de paisà dels Mossos d'Esquadra es van acostar a l'establiment durant diversos dies i van constatar que hi havia una gran quantitat de persones que sortien de l'establiment sense consumir-hi res. Quan els agents finalment van entrar al bar, els propietaris van negar en primer terme la possessió de droga, tot i que en veure que hi havia un gos de la unitat canina, van reconèixer els fets. Els Mossos van trobar diverses peces d'haixix amb un pes total de 137 grams. A més, els agents també van localitzar al local onze telèfons mòbils que, presumptament, havien acceptat com a moneda de canvi per la venda de droga.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.