Un veí de Torroella mor en un xoc entre una furgoneta i un camió, a la Tallada

Una persona morta i dues de ferides greument és el balanç de l'accident que va tenir lloc ahir al migdia a la Tallada d'Empordà. L'accident va passar a la una del migdia al quilòmetre 0,2 de la carretera GI-632 quan un camió i una furgoneta van topar frontalment per causes que encara es desconeixen. Com a conseqüència de l'accident va morir un dels ocupants de la furgoneta i el seu acompanyant va resultar ferit greument i va ser traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona. El conductor del camió també va quedar ferit greument i va ser traslladat a l'hospital de Figueres. Fins al lloc del sinistre, s'hi van desplaçar, a més dels serveis sanitaris, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van fer tasques d'excarceració. La víctima és un jove de 31 anys, veí de Torroella de Montgrí.

Entre diumenge a la nit i ahir al migdia cinc persones van morir a les carreteres en tres accidents i des de dissabte el nombre de víctimes mortals s'eleva a vuit. L'accident més tràgic va passar diumenge, a la C-12, a l'altura de Balaguer. Un xoc entre tres cotxes va provocar la mort de tres persones, dues dones, de 72 i 64 anys, i un home, de 76 anys, veïns de Cabanabona i Balaguer. Tres persones més que viatjaven als cotxes van quedar ferides greument. A Alcanar, ahir a les dues de la matinada, un cotxe va atropellar un vianant a l'N-340.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.