Successos

Detenen tres xilens per un assassinat comès a Barcelona el 2007

El jutjat empresona dos dels arrestats, especialistes en robatoris violents

Els Mossos han arrestat tres persones de nacionalitat xilena, d’entre 35 i 60 anys, per la seva relació amb la mort de Benito Oliva, un veí de Barcelona de 52 anys que el 18 d’octubre del 2007 va ser trobat mort a cops a casa seva, lligat de peus i mans, emmordassat i amb cinta americana als ulls.

Els Mossos, que també van investigar l’entorn de la víctima, que va ser trobat mort per l’home que tenia una habitació llogada a casa seva, van acabar seguint el fil d’una banda de lladres violents que actuaven amb el mateix mètode que van saquejar el domicili d’Oliva, d’on es van endur diners i joies, i finalment el dia 28 de juny van escorcollar l’habitatge d’un dels sospitosos a Cambrils i van fer tres detencions. En l’escorcoll van trobar una arma detonadora, cinta americana i armes blanques i radiografies per obrir portes. Dos dels arrestats van ser empresonats diumenge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.