Cau un nen de 7 anys d'un telecadira de la Masella des de 15 metres

Un nen de 7 anys, veí de Sabadell, va acabar ahir amb lesions abdominals després de caure d'un telecadira de l'estació d'esquí de la Masella des d'una altura de 15 metres.

L'accident va passar a dos quarts de 12 del migdia quan el nen va caure del telecadira Jumbo Tosa, un remuntador que dóna accés de la cota 1.950 a la cota 2.500. Els serveis de pistes de la Masella i els serveis mèdics de l'estació d'esquí, juntament amb els bombers, van rescatar el nen i amb un helicòpter el van traslladar al pla de Masella on l'esperava una ambulància que el va dur a l'hospital de Puigcerdà.

En principi es va témer per la vida del nen, però després de ser atès a l'hospital de Puigcerdà va ser donat d'alta.

El director de les instal·lacions de la Masella, Xavier Nolla, va confirmar ahir a la tarda que el nen va patir una contusió abdominal, però que, després d'un reconeixement mèdic i d'estar unes hores en observació, el centre hospitalari va donar l'alta al menor, el qual va marxar ahir mateix cap al seu domicili de Sabadell. Precisament, ahir era el darrer dia que la Masella tenia les instal·lacions obertes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.