Successos

Un robatori, motiu de la fuita de gas de Sant Feliu

Els lladres es van emportar les canonades de coure de la instal·lació

Els veïns de l’Associació del Puig de Sant Feliu de Guíxols alerten del clima d’inseguretat al barri i denuncien que la fuita del gas de dilluns en un immoble del carrer Sant Domènech, que va obligar a desallotjar una escola, va ser conseqüència d’un robatori. Els lladres es van emportar la canonada del gas, donant peu a un perillós escapament. Els fet van passar la matinada de diumenge a dilluns, i la fuita es va detectar a mig matí. Les autoritats van desallotjar 260 persones de l’escola Cor de Maria i veïns del carrer, un cop es va detectar l’edifici afectat.

Una vocal de l’entitat destaca el clima d’inseguretat que es viu al barri, amb un gran nombre de robatoris els darrers mesos. Segons aquesta mateixa font, “els Mossos tenen perfectament identificades les dues persones que suposadament fan aquests robatoris”. El clima d’inseguretat ha arribat a tal punt, amb intents fins i tot de fer un canvi de pany en un immoble, que els veïns volen fer un pas més i mirar d’organitzar-se, per plantejar accions, especialment per saber què és el que està passat al barri.

La casa, plena de gas

Toni Miravitlles, el propietari de l’immoble de tres plantes on es va produir el robatori, explica que els lladres es van emportar la canonada de coure de l’entrada, que passa pel menjador, fet que va provocar la fuita. A més, i segons l’afectat, els lladres es van emportar des de televisors fins a estris de cuina, roba del llit i tovalloles, entre altres pertinences.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia