Successos

Troben la placa d'una mossa en una xarxa de traficants de droga al Maresme

La Policía Nacional ha trobat una placa real dels Mossos d'Esquadra en el domicili d'un destacat traficant de droga de Mataró, que s'encarregava del subministrament de cocaïna al Maresme i a altres comarques dels voltants. La placa és d'una agent en actiu de la policia catalana, que hauria perdut el seu emblema en un acte de servei. En els registres a altres domicilis de la banda, la Policía Nacional també va localitzar una pistola semiautomàtica i munició, així com gran quantitat de cocaïna i d'altres drogues, i un laboratori per al tractament de les substàncies estupefaents. Els agents han arrestat cinc persones, entre elles el principal subministrador de drogues del grup, d'origen sud-americà. L'arrestat manipulava la droga en un domicili del barri de la Cirera de Mataró i després la distribuïa a una xarxa de venedors i consumidors del Maresme. Els agents també han recuperat uns 18.000 euros.

A Barberà del Vallès, la Policía Nacional ha desarticulat un altra xarxa de traficants de cocaïna que es dedicava a la distribució d'aquesta droga a diverses poblacions del Vallès Occidental. El grup, organitzat de forma piramidal, disposava d'una extensa xarxa de venedors a la comarca. Estava dirigit per un colombià, resident a Terrassa, que tenia dos lloctinents, que s'encarregaven de la relació directa amb els distribuïdors de droga. Durant la investigació, els agents van detenir una dona colombiana a la frontera de la Jonquera amb 50 grams de cocaïna a la seva vagina. La resta de detencions (quinze) s'han realitzat a Terrassa, Cerdanyola i Barberà del Vallès. Als seus pisos, s'han intervingut 2,5 quilos de cocaïna i 5,5 d'haixix. Deu dels traficants arrestats en les dues operacions ja estan empresonats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.