Successos

Detenen un veí de la Sénia acusat de comercialitzar armament

La Policía Nacional ha arrestat un veí de la Sénia en una operació en què s'ha comissat una gran quantitat d'armament, format majoritàriament per armes de guerra i munició. La investigació per aquest cas va començar fa dos mesos, quan els efectius van descobrir que un home resident a Jaén tenia, presumptament, armes prohibides. Seguint els seus moviments, la policia va descobrir que l'home mantenia contacte amb set persones més d'arreu de l'Estat, entre les quals hi havia el ciutadà de la Sénia, amb qui intercanviava i comercialitzava armament de manera il·lícita.

Fonts policials van informar ahir que els processats modificaven armes de fogueig per poder posar-hi munició real, i donaven una altra vegada utilitat a pistoles que no funcionaven. A partir d'aquesta informació, es va muntar un dispositiu especial i es van fer dotze escorcolls en immobles de manera simultània, on es va decomissar munició, metralladores, fusells, subfusells, rifles, pistoles, revòlvers, morters, granades, llançadors de bengales, silenciadors i, fins i tot, una pistola que havia estat manipulada perquè funcionés com una metralladora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.