Successos

La Junta de Seguretat de Bellreguard demana la coordinació entre els cossos policials

Des de que es va crear la Junta de Seguretat Local a principi de la legislatura, aquesta és la tercera reunió que se celebra per abordar qüestions relacionades amb la seguretat a Bellreguard. En esta ocasió, han participat una representant de la Subdelegació de Govern responsable de la Unitat de Violència Contra la Dona, el Comissari en Cap de la Policia Nacional de Gandia, el Tinent Comandant del destacament de la Guàrdia Civil d'Oliva, un representant de la Policia Local, el Secretari de la Corporació i l'Alcalde, Pere Cremades, qui ha presidit la reunió.

La Junta de Seguretat Local, ha demanat l'adhesió al protocol de col·laboració i coordinació entre les forces i cossos de seguretat de l'Estat amb els cossos de la Policia Local per a la protecció de les víctimes de violència domèstica i de gènere, així com la inclusió al Sistema de Seguiment Integral de les Víctimes de Violència de Gènere.

Per altra banda, també s'han tractat temes com l'absentisme escolar i la resposta als delictes provocats per menors. L'augment del control policial als exteriors de l'institut s'ha incrementat els últims mesos i serà major a l'inici del proper curs. La col·laboració del centre i la denuncia davant la fiscalia dels casos més greus i reincidents seran també determinants en el control de l'absentisme i les seues conseqüències als centres escolars.

Un altre assumpte del que s'ha parlat ha sigut la col·laboració de la Policia Local amb la divisió d'estrangeria de la Policia Nacional per tal de depurar el padró d'immigrants i evitar amb això les anomenades «habitatges pastera» augmentant el control sobre la immigració il·legal.

Altres qüestions com les relacionades amb el trànsit, les majors necessitats davant l'estiu i l'arribada de turistes i les estadístiques, tant locals com de tipus general, han estat tractades també a la reunió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.