Successos

Una noia de 14 anys mor ofegada en una piscina particular de Santa Cristina

Una noia de 14 anys, Maria Gerona Ayala, veïna de Sabadell, es va ofegar dissabte mentre es banyava a la piscina d'una casa particular de la urbanització Sant Miquel d'Aro, de Santa Cristina d'Aro.

L'adolescent i la seva família havien anat a passar uns dies a la casa d'uns amics a Santa Cristina. El dissabte la noia va decidir anar a banyar-se a la piscina. Quan havia passat força estona, el seu pare, en veure que no tornava, va anar a la piscina i la va trobar inconscient a l'aigua. Van avisar la policia local de Santa Cristina, el SEM i fins i tot es va mobilitzar un helicòpter medicalitzat i se li van fer maniobres de reanimació al mateix lloc de l'accident. La noia va ser traslladada fins a l'hospital de Palamós, on ja va arribar morta.

L'autòpsia va revelar que la jove tenia aigua als pulmons i, per tant, va morir ofegada, però queden pendents per realitzar altres anàlisis a partir de les mostres biològiques per certificar si va tenir alguna afecció prèvia com ara un tall de digestió o una paralització muscular per un canvi sobtat de temperatura.

Nen caigut en un canal

D'altra banda, dilluns un nen de 13 anys va caure al canal de la Dreta de l'Ebre, a Roquetes (Baix Ebre), i tot i la gran mobilització de serveis d'emergència ahir els equips de rescat encara no havien pogut localitzar-lo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia