Successos

La policia de barri de Montgat detecta més de 150 infraccions en els primers 4 mesos

Més de 150 informes de treball per anomalies observades a la via pública i més de 50 actes per motius d'obres sense permís, ocupacions de la via pública, venda ambulant i d'altres són algunes de les accions traduïdes en xifres del servei de policia de proximitat, que es va posar en marxa a Montgat el passat mes de febrer.

Entre aquestes, destaquen des de voreres fins a mobiliari urbà, llums, contenidors o neteja. També es controlen específicament els sacs de runes, obres, estacionaments o guals.

La regidora de la policia local, Eugènia Cabezudo (PSC), va valorar positivament la posada en marxa d'aquest servei i va destacar «el contacte proper que es possibilita amb el ciutadà». Cabezudo va afegir-hi que amb aquesta nova eina, entre altres aspectes, «s'incideix molt més en els comerços, als quals s'obliga a complir els seus deures però també se'ls dóna una sensació de més seguretat».

La policia de proximitat és un dels serveis del cos de la policia local de Montgat. A través d'aquest es destinen agents a la patrulla a peu de diferents àrees del poble, que es distribueixen per barris amb una adequació d'horaris basada en les necessitats dels equipaments, establiments i la dinàmica vital que cada espai del poble té. Així, durant el matí aquest servei es concentra al barri de les Mallorquines i, a la tarda, al barri del Turó del Mar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia