Successos

Gandia destrueix més de 18.000 objectes confiscats

Es reitera la tolerància zero de l'Ajuntament de Gandia contra la venda ambulant il·legal i el suport als comerciants de la ciutat i de la platja.

La Policia Local de Gandia ha confiscat al llarg de l'any i fins el 15 de juliol, un total de 18.059 objectes de venda ambulant il·legals, sobre tot a la primera línia de la platja.

Aqussta actuació, com ha assegurat el tinent d'Alcalde de Seguretat i Mobilitat, Vicent Mascarell, és fruit de la «forta pressió policial i la tasca de prevenció dels agents de policia a la zona».

El responsable de Seguretat de l'Ajuntament s'ha mostrat «satisfet» tant pel volum d'objectes confiscats com pel «descens en el nombre de venedors ambulants, a causa de la intensa vigilància i la tolerància zero del Govern municipal amb esta activitat il·legal».

En els primers mesos de 2010 els objectes decomissats pels agents de la Policia local han estat uns 1.000 menys que en el mateix període de l'any anterior.

Segons les dades facilitades, d'entre els 18.000 objectes que han destruït els agents policials es troben 3.850 CD's, 1.107 bosses de mà, 3.520 peces de roba i 5.194 rellotges.

Quan a incautacions de beguda alcohòlica efectuada aquest cap de setmana al carrer, s'ha de dir que la Policia Local ha confiscat en espais públics més de 150 botelles d'alcohol, que suposen al voltant de 130 litres de beguda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia