Successos

La sénia

Els Mossos recuperen 273 plaques solars robades

Els agents van sorprendre els lladres mentre carregaven part del material sostret en un tràiler, que volien enviar al seu país d'origen

En l'actuació policial van ser detingudes tres persones

Durant una operació de prevenció de robatoris de maquinària que els Mossos d'Esquadra portaven a terme el 12 de juliol a la comarca del Montsià, els agents van poder recuperar abundant material agrícola, d'obra i industrial, que havia estat sostret en poc més d'un mes a les Terres de l'Ebre i al nord de la demarcació de Castelló. Entre aquestes peces hi ha dos tractors de què els lladres es van apropiar a Santa Bàrbara i a Vinaròs, 273 plaques fotovoltaiques valorades en 142.000 euros, un remolc i electrodomèstics. D'altra banda, els efectius també van detenir tres persones, de 29, 33 i 41 anys, que estarien implicades presumptament en mitja dotzena de fets delictius. Segons van informar ahir fonts pròximes al cas, els sospitosos van llogar a principi de juny una nau de més de 500 metres quadrats al polígon Horta Plans de la Sénia, ja que aquest espai els facilitava l'emmagatzematge de material de mides importants sense aixecar sospites. Tot i això, el dia en què es van practicar els arrestaments, una dotació policial que circulava per la carretera TV-3319 va observar moviments estranys a la instal·lació, on diverses persones estaven carregant el material en un tràiler, que tenien la intenció d'enviar al seu país d'origen. En la mateixa actuació es van decomissar diversos soldadors elèctrics i motoserres, gats hidràulics, politges i cisalles que havien desaparegut d'una empresa d'Amposta. I, també en aquest lloc, es va trobar material de la construcció valorat en més de 12.000 euros que van agafar de Tortosa, entre el qual hi havia carretons, rajoles, forns, plaques de cocció, piques i alumini.

LA XIFRA

142
En milers d'euros,
és l'import en què estan valorades les plaques fotovoltaiques sostretes pels lladres a Vinaròs

Objectes que encara s'estan analitzant

A banda de material industrial, els membres de l'àrea bàsica policial del Montsià van localitzar a la nau de la Sénia que havien llogat els sospitosos diversos productes alimentaris, garrafes d'oli i caixes d'eines que havien estat sostretes d'una companyia de distribució de Tortosa. Alguns dels objectes intervinguts ja s'han retornat als seus propietaris, mentre que encara s'està fent l'anàlisi d'altres per determinar-ne la procedència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia