Successos

Detenen un home que ha generat aldarulls a Barcelona

L’individu s’ha mostrat molt agressiu i ha trencat vidres i mobiliari en un ambulatori al carrer Numància i ha amenaçat els clients d’un bar de la zona

Després de protagonitzar una espectacular fugida i provocar un accident, agents dels Mossos l’han atrapat al carrer Tusset

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest divendres un home que ha provocat aldarulls al carrer Numància i ha protagonitzat una fugida que ha acabat al carrer Tusset.

La policia ha rebut l’avís cap a un quart de tres de la tarda.  L’incident ha començat al centre d’atenció primària del carrer Numància, on l’home s’ha mostrat molt agressiu i ha trencat vidres i mobiliari. També ha amenaçat diversos clients d’un bar de la zona amb un ganivet.

L’individu ha sortit a peu del local però després ha agredit el conductor d’una furgoneta i li ha robat el vehicle per fugir del lloc i ha provocat un accident a la Diagonal.

El dispositiu policial, al qual s’ha incorporat la Brimo, ha seguit la pista del fugitiu gràcies a les indicacions dels ciutadans i han localitzat el vehicle robat a l’avinguda Diagonal amb el carrer Tusset. Finalment l’han detingut en un establiment comercial del carrer Tusset.



[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia