Successos

Mor un home en un incendi en una casa a Sant Esteve Sesrovires

Dos inquilins han pogut sortir a l’exterior pel seu propi peu

Un home ha mort aquest dimecres de matinada en l’incendi d’una casa a Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat), segons han informat els Bombers de la Generalitat. El cos ha rebut un avís a les 5.18 hores per un incendi en l’interior d’una casa, d’una sola planta, al número 11 del carrer de la Creu de Sant Esteve Sesrovires. En arribar, els efectius s’han trobat un foc desenvolupat. Dels tres inquilins, dos havien pogut sortir a l’exterior i mentre que el cos del tercer s’ha trobat sense vida a l’interior del domicili. Els Bombers hi han desplaçat sis dotacions: quatre camions d’aigua, l’autoescala i un vehicle lleuger de coordinació i comandament.

El foc ha cremat totalment dues habitacions i ha deixat la resta de la casa afectada pel fum i la temperatura. L’incendi estava apagat a les 6.25 hores.

Fins al lloc s’hi han desplaçat també quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, que s’han fet càrrec de les diligències judicials i de la investigació de les causes del sinistre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia