Successos

Gandia incrementa el control policial davant les actituds insolidàries

La ciutadania ha valorat positivament les dades que es deriven de l'actuació durant la temporada forta d'estiu.

Una vegada superada la primera quinzena del mes d'agost, arriba el moment de les primeres valoracions derivades de la campanya turística. En aquesta ocasió, la municipalitat gandiense ha valorat molt satisfactòriament les dades referides a seguretat a la platja durant el període estival més fort, que va del 15 de juliol al 15 d'agost.

En opinió d'algunes organitzacions ciutadanes, Gandia ha acomplit amb els objectius marcats al començament de la temporada, remarcant la tolerància zero amb la venda ambulant, el consum d'alcohol a la via pública i el soroll provocat pels anomenats cotxes-discoteca.

Així, segons les primeres dades oferides pel responsable de Seguretat de l'Ajuntament de Gandia, les actuacions policials s'han incrementat a la platja en aquests tres aspectes, tot ajudant a oferir una imatge més segura i tranquil·la.

L'aspecte on més ha augmentat la labor policial respecte a 2009 és en la lluita contra el soroll, amb les actuacions contra els anomenats cotxe-discoteca, que s'han vist incrementades en un 82%, passant d'11 a 39 denúncies.

Un altre aspecte positiu que ha destacat Vicent Mascarell, és el del compromís dels locals d'oci, que gràcies al treball de la policia han respectat l'horari de tancament, de forma que les denúncies per activitat fora de l'horari establert s'han vist reduïdes de 40 a 14 en un any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.