Successos

Troben morts la germana Bernie Madoff i el seu marit, en un possible cas d’“assassinat-suïcidi”

Els cossos van aparèixer a casa seva amb ferides de bala

Es desconeixen de moment els detalls del succés

La germana del financer Bernie Madoff, condemnat a 150 anys de presó per perpetrar l’estafa piramidal més gran de la història de Wall Street, ha estat trobada morta juntament amb el seu marit a Florida, en un cas d’assassinat i posterior suïcidi, segons ha informat aquest diumenge la policia local.

L’oficina del xèrif del comptat de Palm Beach ha informat que Wiener, de 87 anys, va ser trobada morta el passat 17 de febrer en un habitatge de la ciutat de  Boynton Beach al costat del seu marit, Marvin, de 90 anys.

Els agents van acudir al lloc dels fets després de rebre un avís que informa que un home i una dona no responien a dins de la seva residència. En arribar-hi, els agents van localitzar els cossos d’una dona i un home d’edat avançada “morts per ferida de bala”.

La causa de la mort encara ha de ser determinada per l’oficina forense, però la policia ha indicat que la investigació realitzada fins ara apunta a un cas d’“assassinat-suïcidi”. No obstant això, no ha indicat qui hauria matat a qui ni ha donat altres detalls.

El matrimoni vivia des del 2009 a la seva casa a Valencia Lakes, una de les comunitats habitades només per persones majors de 55 anys o més, molt habituals a Florida.

Madoff va morir a l’abril de l’any passat als 82 anys en una presó federal d’Estats Units, on va romandre reclòs després de ser declarat culpable d’estafar 50.000 milions de dòlars.

El financer va passar de ser una de les figures amb més prestigi de Wall Street a convertir-se en un símbol de les pitjors pràctiques borsàries en destapar-se el frau gegantí d’inversions que va operar durant anys, i que va costar milers de milions a petits i grans inversors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia