Punt divers

Santa Bàrbara inicia aquest cap de setmana les jornades gastronòmiques de la cuina de l'oli

TERRES DE L'EBRE

Cloïsses amb cors de carxofa, llagostins i alls confitats amb oli d'oliva, butifarra de ceba, timbal de confit d'ànec amb poma i patata, o canelons de rovellons amb betxamel de tòfona són alguns dels plats que sis restaurants de Santa Bàrbara oferiran en els seus menús durant les X Jornades gastronòmiques de la cuina de l'oli. Les jornades se celebren a partir d'aquest divendres 16 de novembre i fins al 25 de novembre, de forma paral·lela a la Fira de l'oli, el comerç i el cítric que acollirà el municipi del 23 al 25 de novembre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.