Successos

Societat

Arriben la mare i un germà de les joves assassinades al Pakistan

La mare i un germà petit de les dues joves pakistaneses establertes a Terrassa que van ser assassinades al seu país natal a mans presumptament dels seus familiars van arribar, ahir, a l’aeroport del Prat. La mare de les víctimes va prestar declaració davant els Mossos d’Esquadra dijous passat per via telemàtica, ja que la dona es trobava al país on es van produir els crims, i hauria apuntat en la mateixa direcció que les autoritats pakistaneses: que les filles van viatjar al país asiàtic enganyades pels familiars, amb l’objectiu de pressionar-les i obligar-les a començar els tràmits perquè els seus marits poguessin viatjar a l’Estat espanyol.

Sobre les causes del feminicidi, les investigacions apunten que es tracta d’un assassinat d’honor, ja que les dues joves volien divorciar-se dels seus cosins després d’uns matrimonis forçosos. Fins avui, han prestat declaració el pare, els germans i un oncle de les joves, així com el propietari de la botiga on treballava el progenitor de les víctimes. Un tribunal del Pakistan va autoritzar, ahir, a la policia mantenir cinc dies sota custòdia els sis familiars arrestats per l’assassinat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia