Punt divers

La iniciativa gastronòmica 'dijous paella, divendres cigronet de l'Alta Anoia' torna als restaurants de la comarca

CATALUNYA CENTRAL

Després de l'èxit que va tenir l'any passat la iniciativa gastronòmica 'dijous paella, divendres cigronet', l'Associació de Productors del cigronet de l'Alta Anoia ha volgut repetir l'experiència. Des de principis de novembre i durant un mes, diversos restaurants de la comarca de l'Anoia oferiran, el divendres, el cigronet de l'Alta Anoia en els seus menús, amb l'objectiu que aquest llegum no només es quedi a les cartes dels restaurants cars sinó que pugui ser assequible per a tothom. Aquest és un acte més dels que formen part del programa La Tardor del Cigronet.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.