Punt divers

Detenen dos homes que tenien 800 peces falsificades

La Guàrdia Civil ha detingut, en el marc de la lluita contra els delictes contra la propietat industrial, dos individus als quals ha requisat unes 800 peces falsificades a Salou, segons ha informat avui la Subdelegació del Govern a Tarragona.

Dissabte passat 28 de juliol va ser arrestat Abou Gbane K., ciutadà de Costa d'Ivori de 34 anys, quan circulava en un vehicle per la Via Augusta de Salou, en l'interior del qual es van trobar 350 rellotges i 74 bosses presumptament falsificats amb un valor aproximat de 6.000 euros.

D'altra banda, Moussa D., veí de Cambrils de 41 anys d'edat i nacionalitat senegalesa, va ser arrestat el mateix dia després de localitzar en la furgoneta que conduïa 160 ulleres de sol, 154 fundes i 97 gorres presumptament falsificades pendents de valoració.

Els dos detinguts passaran a disposició del Jutjat d'Instrucció número 5 de Tarragona, que ha obert diligències per aquests fets.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.