Punt divers

Surt al mercat el primer vi produït al viver de celleristes de Barberà de la Conca

CAMP DE TARRAGONA

El viver de celleristes de Barberà de la Conca, inaugurat el gener passat a l'antic celler del poble, ja ha elaborat el seu primer vi. Tres montblanquins han elaborat un vi negre, de la varietat merlot, denominat Gatzara Merlot 2007, del qual se n'ha fet una remesa de 1.059 ampolles. El vi prové d'una vinya de ceps de més de 20 anys d'edat, situada en una finca de Prenafeta. És el primer vi elaborat en aquest viver, una iniciativa pionera a tot Catalunya que va néixer exclusivament per a emprenedors de l'àmbit vinícola. Sis emprenedors de la comarca estan treballant amb la collita del setembre passat en l'elaboració de nous vins per a la DO Conca de Barberà.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.