Successos

Roben amb violència un rellotge valorat en 40.000 euros a Lloret

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Blanes van detenir ahir, tres homes de 27, 29 i 31 anys, com a presumptes autors del delicte

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Blanes van detenir ahir, tres homes de 27, 29 i 31 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència.

Els fets van succeir la nit del 18 de juny quan es va produir un robatori amb violència a la plaça Dr Adler de Lloret de Mar. A les 5 de la matinada quatre homes van envoltar la víctima, que anava acompanyat d’un amic, i inicialment van intentar conversar amb ells. El turista es va malfiar i quan va fer la intenció de marxar, un dels quatre autors el va amenaçar amb un ganivet i li van sostreure el rellotge, valorat en 40.000 euros.

Arran dels fets es va obrir una investigació policial que va permetre identificar un dels lladres, fet que va permetre detenir els altres tres a diferents punts de Lloret de Mar. La investigació continua oberta per tal de localitzar i detenir el quart implicat

Els arrestats, un d’ells amb antecedents, van passar ahir 19 de juny a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia