Successos

successos

Apareixen una vintena de fanals amb els cables de la llum arrencats a Olot

El subministrament pot trigar dies en restablir-se i la Policia Local investiga els fets

Una vintena de fanals del polígon industrial Les Mates d’Olot han aparegut amb els cables arrencats aquest dilluns, segons informa l’ACN. Això provoca un problema considerable, ja que alguns dels fanals no sabotejats poden veure’s també afectats. De moment, la brigada municipal ja treballa per intentar restablir el més aviat possible l’enllumenat en aquesta zona, ubicada entre els carrers Pep Ventura i Mestre Falla, però es dona per fet que reparar-ho pot trigar dies. El motiu és que els operaris han de revisar fanal per fanal i comprovar si està malmès o si està afectat per altres que sí que ho estan. Per la seva banda, des de la Policia Local d’Olot ja s’investiguen els fets, però demanen la col·laboració ciutadana per intentar identificar els responsables.

Els fets s’han produït aquest passat cap de setmana i des de l’Ajuntament també es fa una crida als testimonis que hagin vist alguna cosa a posar-se en contacte amb el consistori o amb la policia .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia