Successos

Detingut el presumpte autor d’una agressió sexual a Blanes

La policia local frustra també un robatori al carrer de 1.300 euros i altres objectes de valor

La Policia Local de Blanes ha detingut dos presumptes autors d’una agressió sexual i un robatori amb violència a Blanes. El primer cas, el de l’agressió sexual, s’havia denunciat el dia abans als Mossos d’Esquadra. Tanmateix, la detenció es va realitzar el dia següent, quan la mare de la víctima va veure al presumpte autor pel carrer. Aleshores, va fer-li unes fotografies i va gravar un vídeo per, posteriorment, presentar-ho a la policia local. Després d’aquestes indicacions, les patrulles de servei es van posar en marxa per localitzar-lo. El van aconseguir enxampar a prop del lloc on s’havien fet les fotografies. Un cop detingut, va passar a disposició judicial i es va dictaminar el seu ingrés a presó.

D’altra banda, la Policia Local de Blanes va detenir al presumpte autor d’un robatori amb violència durant la matinada d’aquest passat diumenge. La detenció es va produir gràcies a la col·laboració d’una ciutadana que va explicar el què havia vist a la policia. Va explicar que, segons el seu parer, va observar com un home corria darrere un altre home perquè li havien robat alguna cosa. Aleshores, els agents de la Policia Local van interceptar a la persona, que es trobava molt a prop del Carrer Ample. Segons ha transcendit, els agents van poder recuperar els mil tres-cents euros que havia robat a la víctima, així com altres objectes que li havia sostret.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia